Flux-stiri

Elon Musk ar vrea să renunțe la muncă. Miliardarul vrea să fie influencer

  • Elon Musk spune că ar fi frumos să aibă mai mult timp liber la dispoziție pentru el.
  • Directorul Tesla ar vrea să devină un influencer.

Directorul executiv al Tesla Inc, Elon Musk, se gândește să își părăsească locurile de muncă și să devină un influencer, a scris joi pe Twitter cel mai bogat om din lume.

„Mă gândesc să renunț la locurile mele de muncă și să devin un influencer cu normă întreagă”, a spus Musk în tweet, fără a da detalii. Nu se știe clar dacă Musk, un utilizator prolific al platformei de socializare, era serios în privința renunțării la rolurile sale. Musk, care este, de asemenea, fondatorul și directorul general al companiei de rachete SpaceX și conduce compania Neuralink, un startup de cipuri cerebrale, și firma de infrastructură The Boring Company, a declarat în timpul unei conferințe telefonice din ianuarie că se așteaptă să fie directorul general al Tesla timp de câțiva ani.

„Ar fi frumos să am ceva mai mult timp liber la dispoziție, spre deosebire de a munci zi și noapte, de când mă trezesc și până când mă culc, șapte zile pe săptămână. Destul de intens”, spune acesta. Luna trecută, el și-a întrebat urmăritorii de pe Twitter dacă ar trebui să vândă 10% din participația pe care o deține la producătorul de mașini electrice, la care majoritatea au fost de acord. De atunci, el a vândut acțiuni în valoare de aproape 12 miliarde de dolari.

The post Elon Musk ar vrea să renunțe la muncă. Miliardarul vrea să fie influencer appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code