Flux-stiri

Elon Musk, criticat în China pentru că doi dintre sateliții SpaceX „aproape” s-au ciocnit

SpaceX, contract cu armata americană pentru o rachetă care parcurge 12.000 de kilometri într-o oră. Ce va transportaSpaceX, contract cu armata americană pentru o rachetă care parcurge 12.000 de kilometri într-o oră. Ce va transporta

  • Elon Musk, criticat în China pentru că doi dintre sateliții SpaceX „aproape” s-au prăbușit în stația sa spațială.
  • În ambele ocazii, sateliții au intrat pe orbite care au forțat operatorii stației spațiale să schimbe cursul.
  • Numeroși utilizatori chinezi de rețele de socializare l-au atacat pe Musk și companiile.

Beijingul a dezvăluit că stația sa spațială a trebuit să facă manevre pentru a evita coliziunea cu doi dintre sateliții SpaceX ai lui Musk, relatează El Mundo.

Internauții chinezi l-au criticat marți pe miliardarul Elon Musk, după ce Beijingul a dezvăluit că stația sa spațială a trebuit să facă manevre pentru a evita coliziunea cu doi dintre sateliții săi SpaceX, dând o lovitură reputației magnatului.

Stația spațială chineză Tiangong a fost nevoită să efectueze „verificări preventive de evitare a coliziunii” în timpul a două „întâlniri apropiate” cu sateliții Starlink ai SpaceX în iulie și octombrie, potrivit unui document prezentat de Beijing, luna aceasta, agenției spațiale a ONU.

În ambele ocazii, sateliții au intrat pe orbite care au forțat operatorii stației spațiale să schimbe cursul, se arată în document.

Numeroși utilizatori chinezi de rețele de socializare l-au atacat pe Musk și companiile sale pentru aceste incidente, un hashtag ajungând la 87 de milioane de vizualizări marți dimineață.

The post Elon Musk, criticat în China pentru că doi dintre sateliții SpaceX „aproape” s-au ciocnit appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code