Flux-stiri

O braziliancă aflată la Paris pentru Săptămâna Modei a fost jefuită de bijuterii în valoare de 3 milioane de euro

  • Unei brazilience i-au fost furate bijuterii estimate la 3 milioane de euro, marți, în drum spre Săptămâna Modei de la Paris.
  • Victima, o antreprenoare braziliană, a depus o plângere la de poliție, evaluând bunurile furate la 3 milioane de euro, potrivit unor surse polițienești.
  • Anchetatorii caută în special să afle dacă victima a fost vizată sau dacă a fost vorba de un furt de ocazie.

O braziliancă a fost jefuită de bijuterii cu o valoare estimată de 3 milioane de euro în timp ce se deplasa marţi spre un eveniment programat la Săptămâna Modei de la Paris, potrivit All News, citând AFP.

Victima, directoarea unei companii braziliene, a depus o plângere la comisariatul de poliţie din arondismentul al XVI-lea din Paris, evaluând valoarea bunurilor furate la 3 milioane de euro, potrivit surselor din Poliţia franceză.

O țintă sau o oportunitate?

Potrivit 20minutes.fr, marţi, femeia de afaceri braziliană a aterizat pe aeroportul Roissy-Charles de Gaulle şi s-a deplasat apoi cu un automobil închiriat spre un eveniment programat în cadrul Săptămânii Modei de la Paris, care a debutat luni.

Într-o intersecţie din localitatea Saint-Denis, situată la nord de Paris, vehiculul a rămas blocat într-un ambuteiaj, a relatat aceeaşi sursă familiarizată cu ancheta în curs de desfăşurare.

Doi bărbaţi au sosit atunci pe un scuter, au spart luneta vehiculului şi au furat un bagaj de mână şi un geamantan Louis Vuitton, fără să o rănească pe victimă şi nici pe şoferul acesteia.

Cei doi bărbaţi au fugit de la faţa locului.

,,Ne aflăm încă la începutul anchetei” , a precizat aceeaşi sursă. Anchetatorii francezi doresc să afle dacă victima a fost în prealabil urmărită sau dacă a fost vorba doar despre un jaf comis de autori care au dorit să profite de o oportunitate.

Ancheta a fost deschisă pentru ,,jaf comis în grup şi cu acte de violenţă” şi a fost încredinţată Brigăzii de combatere a banditismului, a precizat Parchetul din Bobigny.

The post O braziliancă aflată la Paris pentru Săptămâna Modei a fost jefuită de bijuterii în valoare de 3 milioane de euro appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 12 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code