Flux-stiri

Elon Musk, ironizat de șeful republicii Cecenia: „Trebuie să vă transformați din Elona blândă, în Elona brutală”

  • Elon Musk a fost ironizat de șeful republicii Cecenia, Ramzan Kadîrov.
  • Kadîrov i-a spus lui Musk că e femeie și l-a denumit Elona.
  • Elon Musk l-a provocat pe Putin la un duel de arte marțiale.

Elon Musk e dispus să facă orice pentru a intra în lupta cu Vladimir Putin. Inclusiv să devina femeie.

Luat peste picior de liderul regiunii Cecenia, Elon se transformă in Elona. Întreaga dispută a pornit după ce Musk l-a provocat pe Vladimir Putin la un duel de arte marțiale, cu o miză uriașă: Ucraina. Liderul Ceceniei, Ramzan Kadîrov, a reacționat imediat pe Telegram.

Acesta i-a spus lui Musk că va avea nevoie de antrenamente serioase dacă vrea sa îl înfrunte pe Putin și s-a oferit sa îl pregătească în taberele din Cecenia.

Trebuie să vă transformați din Elona blândă, în Elona brutală” i-a scris Kadîrov.

Musk a revenit cu replica pe Twitter.

Mulțumesc pentru ofertă, dar o pregătire suplimentară mi-ar oferi un avantaj mult prea mare. Daca îi e teamă să ne luptăm, îmi voi folosi doar mâna stângă, deși nu sunt stângaci. Semnat, ELONA„, a scris Elon Musk într-un tweet.

Musk și Putin ar trebui să concureze la categorii diferite.

Fondatorul Tesla are 50 de ani, 1.88 cm si 82 de kilograme. A luat lecții de Jiu-Jitsu, Karate, Taekwondo și Judo. De cealaltă parte, Putin are 69 de ani, 1.68, 70 de kilograme și deține centura neagră a judo.

Te întrebi probabil de ce Musk e cel care vrea să se ia la trântă cu Putin, în timp ce lumea așteaptă o confruntare Putin -Biden. Președintele Biden e puțin împrăștiat în gândire. A numit-o „prima doamna” pe Kamala Harris, vicepreședinta Statelor Unite.

The post Elon Musk, ironizat de șeful republicii Cecenia: „Trebuie să vă transformați din Elona blândă, în Elona brutală” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code