Flux-stiri

Elon Musk promite să încheie afacerea cu Twitter până vineri

Musk le spune bancherilor săi că intenţionează să încheie vineri afacerea de achiziţionare a platformei Twitter.Musk le spune bancherilor săi că intenţionează să încheie vineri afacerea de achiziţionare a platformei Twitter.

  • Musk le spune bancherilor săi că intenţionează să încheie vineri afacerea de achiziţionare a platformei Twitter.
  • Elon Musk a promis ieri că va încheia achiziţia Twitter Inc. în cadrul unei videoconferinţe cu bancherii care ajută la finanţarea tranzacţiei, relatează Bloomberg.
  • Twitter este o platforma social media fondată în 2006 de Jack Dorsey, Noah Glass, Biz Stone şi Evan Williams, şi are în prezent 396 milioane de utilizatori.

Musk le spune bancherilor săi că intenţionează să încheie vineri afacerea de achiziţionare a platformei Twitter.

Elon Musk a promis ieri că va încheia achiziţia Twitter Inc. în cadrul unei videoconferinţe cu bancherii care ajută la finanţarea tranzacţiei,  relatează Bloomberg News.

Băncile, care asigură finanţarea datoriei în valoare de 13 miliarde de dolari, au ajuns la un acord  final şi sunt în curs de semnare a documentelor, unul dintre ultimii paşi înainte de a-i trimite banii lui Musk pentru a achiziţiona platforma de social media. 

Twitter este o platforma social media fondată în 2006 de Jack Dorsey, Noah Glass, Biz Stone şi Evan Williams, şi are în prezent 396 milioane de utilizatori. Aproximativ 700.000 de români au conturi pe această platformă potrivit statisticilor

The post Elon Musk promite să încheie afacerea cu Twitter până vineri appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 11 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code