Flux-stiri

Emma Grede, femeia din spatele imperiului Kardashian, a ajuns la o avere de peste 6 milioane de dolari

Emma GredeEmma Grede

  • Emma a ajutat la înființarea celor trei companii ale familiei Kardashian.
  • Emma Grede are o avere de peste 6 milioane de dolari.
  • Grede este președinta 15 Percent Pledge care susține afacerile afro-americanilor.

Celebritatea și inteligența nu fac casă bună, ci construiesc un adevărat imperiu. Cu toții știm cine sunt surorile Kardashians și cu siguranță am auzit despre averea pe care au reușit să o creeze. Foarte puțini știu cine se află în spatele succesului lor. Este vorba despre o femeie și nu orice femeie, ci nimeni alta decât Emma Grede care este practic materia cenușie a afacerilor familiei Kardashian.

Emma Grede este probabil cel mai bine descrisă ca fiind partenerul de afaceri favorit al familiei Kardashians. Ea a jucat un rol crucial în culise, ajutându-i să treacă de la reality TV în lumea afacerior și le-a ajutat să înființeze trei companii inclusiv marca de îmbrăcăminte modelatoare Kim Kardashian, Skims și Good America, compania de denim pe care a început-o cu Khloe Kardashian.

Emma și-a petrecut copilăria economisind bani pentru a-și cumpăra reviste de modă. Lipsa banilor a determinat-o să renunțe la London School of Fashion și să se angajeze într-o companie producătoare de haine.

Observând lupta creatorilor de modă de a obține sponsorizări, i-a venit ideea primei sale afaceri, o agenție care să pună în legătură designerii cu finanțările.

Știi că este atât de interesant pentru că fiind în modă ceea ce vedeam este că tocmai am învățat foarte multe făcând aceste strategii de experiență de muncă decât am obținut din experiența la facultate. Și știi că a fost doar unul dintre acele lucruri în care am luat acea decizie. Și mă uit înapoi la asta, știi, și cred că există motive pentru a rămâne la facultate desigur, având acea siguranță a unei educații. Dar penru mine am simțit că, știi, de ce am nevoie pentru a da lovi pământul și a intra și a întâlni oameni și rețele.

The post Emma Grede, femeia din spatele imperiului Kardashian, a ajuns la o avere de peste 6 milioane de dolari appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 15 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code