Flux-stiri

Emmanuel Macron a fost atacat cu roşii la prima ieşire după câştigarea celui de-al doilea mandat

  • Emmanuel Macron a fost atacat cu roşii la prima ieşire după câştigarea celui de-al doilea mandat.
  • Președintele francez a fost miercuri în cartierul muncitoresc din Cergy, în Val-d’Oise.
  • Macron a devenit, astfel, primul preşedinte francez în exerciţiu din ultimii 20 de ani care este reales.

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a fost atacat cu roşii, miercuri, la prima ieşire publică după câştigarea celui de-al doilea mandat, în cartierul muncitoresc din Cergy, în Val-d’Oise. Macron a spus că nu va uita ce a promis în campanie.

Macron făcea o baie de mulţime când, din partea sa stângă cineva a aruncat cu roşii. Imediat forţele de ordine au făcut scut în jurul preşedintelui Franţei şi au aprins o umbrelă pentru ca Macron să nu fie imortalizat murdar, potrivit imaginilor postate de BFMTV pe pagina de Twitter.

Înainte de atacul cu roşii, Macron a spus că îşi va respecta promisiunile din campania electorală.

„Nu uit, angajamentele pe care mi le-am asumat. Nu au fost simple angajamente de campanie”, a declarat preşedintele Emmanuel Macron, potrivit Le Figaro.

Emmanuel Macron a fost miercuri în cartierul muncitoresc din Cergy, în Val-d’Oise.

Rezultatele finale ale alegerilor din Franţa arată că Macron a obţinut 18,8 milioane de voturi (58,54% ), iar Le Pen a obţinut 13,3 milioane de voturi (41,46%). 28,01% dintre francezi nu au votat, aceasta fiind cea mai mare rată de absenteism din 1969 până în prezent. Macron a devenit, astfel, primul preşedinte francez în exerciţiu din ultimii 20 de ani care este reales.

The post Emmanuel Macron a fost atacat cu roşii la prima ieşire după câştigarea celui de-al doilea mandat appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code