Flux-stiri

Un agent de pază a murit într-o stație de metrou din Sectorul 3

  • Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată prin apel la 112 că un agent de pază, ce executa serviciul la o stație de metrou din sectorul 3, a acuzat o stare de rău și a căzut.
  • În ciuda eforturilor medicale, a fost declarat decesul bărbatului.
  • Potrivit Metrorex, incidentul a avut loc în jurul orei 07:30, când unuia dintre angajații firmei de pază cu care Metrorex colaborează i s-a făcut rău în stația de metrou Republica.

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată prin apel la 112 că un agent de pază, ce executa serviciul la o stație de metrou din sectorul 3, a acuzat o stare de rău și a căzut.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Brigăzii Poliției Transport Public, precum și echipaj medical de prim ajutor.

În ciuda eforturilor medicale, a fost declarat decesul bărbatului.

Cercetările sunt efectuate de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul bărbatului.

Conform procedurilor, organele de cercetare vor demara o anchetă pentru a stabili cauzele decesului. Metrorex prezintă condolențe familiei și colegilor agentului de pază”, transmite Mariana Miclăuș, directorul general al Metrorex.

Potrivit Metrorex, incidentul a avut loc în jurul orei 07:30, când unuia dintre angajații firmei de pază cu care Metrorex colaborează i s-a făcut rău în stația de metrou Republica.

The post Un agent de pază a murit într-o stație de metrou din Sectorul 3 appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code