Flux-stiri

FBI a cerut ca sportivii de la Beijing să folosească telefoane temporare

  • Sportivii și vizitatorii care se îndreaptă către Jocurile Olimpici de iarnă din 2022 de la Beijing ar trebuie să folosească telefoane temporare, a solicitat FBI.
  • Această solicitare vine într-un avertisment despre modul în care activitățile cibernetice pot perturba evenimentele.
  • FBI îi încurajează pe parteneri să „rămână vigilenți.”

FBI a solicitat ca sportivii și vizitatorii Jocurilor Olimpice de iarnă din anul 2022 de la Beijing ar trebui să-și lase telefoanele acasă și să folosească în schimb unele temporare, a scris BBC.

Avertismentul FBI face referire la modul în care activitățile cibernetice pot perturba evenimentele. Aceste pot fi atacuri ransomware și denial of service. De asemenea, există și riscul furtului de date și de instalare a unor „instrumente de urmărire” pe telefoanele mobile.

FBI a spus că nu este conștient de „o amenințare specifică” împotriva Jocurilor Olimpice de la Beijing, dar i-a încurajat pe parteneri să „ rămână vigilenți.”

Jocurile se desfășoară în perioada 4 februarie-20 februarie, cu aproximativ 3.000 de sportivi concurând în 109 evenimente diferite. Jocurile Paralimpice de iarnă se desfășoară în perioada 4 martie-13 martie.

Guvernul chinez cheltuiește 3,9 miliarde de dolari pentru Jocurile, care au loc și în jurul Beijingului. Se pare că, grupurile pentru drepturile omului au cerut guvernelor să le boicoteze pe ambele, în privința tratamentului acordat poporului uiguur din China.

The post FBI a cerut ca sportivii de la Beijing să folosească telefoane temporare appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code