Flux-stiri

O profesoară a scăpat de acuzațiile că a făcut sex cu un elev căsătorindu-se cu el

Profesoară care scrie cu creta pe tablăProfesoară care scrie cu creta pe tablă

  • O fostă profesoară de liceu din comitatul Jasper, Missouri, ar fi fost pusă sub acuzare pentru presupusul contact sexual cu un elev, după ce aceasta s-a căsătorit cu el.
  • Fosta profesoară se afla în primul an de predare a limbii engleze la Sarcoxie High School când s-a confruntat cu acuzații că ar fi întreținut relații sexuale cu un elev.
  • Privilegiul marital înseamnă că elevul nu poate fi obligat să depună mărturie împotriva profesorului – ceea ce face foarte dificilă dovedirea cazului în instanță.

O fostă profesoară de liceu din comitatul Jasper, Missouri, ar fi fost pusă sub acuzare pentru presupusul contact sexual cu un elev, după ce aceasta s-a căsătorit cu el.

Baylee Turner, în vârstă de 26 de ani, a fost acuzată în că a avut contacte sexuale cu un elev, după ce cazul a fost investigat de Departamentul șerifului din comitatul Jasper, a relatat The Independent.

Fosta profesoară se afla în primul an de predare a limbii engleze la Sarcoxie High School când s-a confruntat cu acuzații că ar fi întreținut relații sexuale cu un elev în ianuarie 2019, ceea ce a dus la demisia acesteia.

Înainte de a începe să predea la liceu, ea a predat timp de doi ani la școala gimnazială din același district.

Consiliul școlar din Sarcoxie a votat apoi să solicite statului Missouri să îi revoce licența de predare.

Procurorul adjunct Nate Dally a declarat că acuzația împotriva profesoarei a fost respinsă după ce aceasta s-a căsătorit cu elevul. Dally a declarat că privilegiul marital sau conjugal înseamnă că elevul nu poate fi obligat să depună mărturie împotriva lui Baylee Turner, ceea ce face foarte dificilă dovedirea cazului în instanță.

În declarația sub jurământ de cauză probabilă depusă în cazul profesoarei nu a fost specificată vârsta elevului cu care s-a căsătorit.

Legile din Missouri interzic contactul sexual între un elev și un angajat al districtului școlar, inclusiv voluntari și funcționari, indiferent dacă aceștia sunt aleși sau numiți și indiferent dacă elevul este minor sau a depășit vârsta la care se poate întreține relații sexuale consimțite.

The post O profesoară a scăpat de acuzațiile că a făcut sex cu un elev căsătorindu-se cu el appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code