Flux-stiri

Fermierii francezi vor să deschidă o fabrică care să producă biogaz din deșeurile agricole fermentate

  • În sud-vestul Parisului, fermierii se alătură Europei pentru a scăpa de gazul rusesc.
  • Aceștia vor să deschidă o nouă fabrică, care va produce biogaz din deșeurile agricole fermentate.
  • Asociația Europeană de Biogaz spune că UE și-ar putea crește rapid producția de biometan.

În sud-vestul Parisului, fermierii se alătură Europei pentru a scăpa de gazul rusesc. Prin urmare, aceștia vor să deschidă o nouă fabrică, care va produce biogaz din deșeurile agricole fermentate.

Un astfel de proiect poate dura un an, un an și jumătate pentru a-l construi. Prin urmare, prin aceste fabrici vom putea să contribuim foarte mult la efortul de producere a gazului francez. Vom înlocui complet proporția de gaz? Nu cred. Dar cu siguranță vor exista și alte soluții. Poate navele mari care vin din Statele Unite sau lucruri de genul ăsta. Deci, da, face parte dintr-un puzzle”, a spus Christophe Robin, investitor, potrivit AP.

Asociația Europeană de Biogaz spune că UE și-ar putea crește rapid producția de biometan.

Este o investiție de 83 de miliarde de euro – o sumă mai mică decât plata făcută anual Rusiei, de către țările din Europa.

The post Fermierii francezi vor să deschidă o fabrică care să producă biogaz din deșeurile agricole fermentate appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code