NEWSNET

Flux-stiri

Florin Cîțu a mai găsit un responsabil pentru eșecul campaniei de vaccinare: analfabeții funcțional

florin citu face declaratii la guvernflorin citu face declaratii la guvern

  • Jumătate din cei care se vaccinează fac doza 3.
  • Vaccinarea cu prima doză rămâne scăzută.
  • România este pe locul 2 în Europa la decese COVID.
  • Cîțu dă vină pe analfabeți pentru rata scăzută de vaccinare.
  • Suedia a imunizat peste 75% din populație.
  • Suediei s-a bazat pe campania făcută de specialiști.

Să rămână deschise restaurantele pentru vaccinați! Asta îi cere Cîțu lui Arafat. O încercare disperată de a da un impuls vaccinării, pentru că România este codașa Europei la vaccinare. Autoritățile încearcă să mascheze, însă, eșecul campaniei. Anunță triumfătoare că a crescut numărul de vaccinați, deși este evident că nu mai conving pe nimeni.

Doar o treime dintre cei vaccinați azi au făcut-o cu prima doză. Cei mai mulți au fost la a treia doză. O dovadă în plus că toată campania cu care se laudă Cîțu nu dă roade. Premierul vede însă alți vinovați pentru asta: analfabeții funcțional.

„Am văzut câteva studii dintr-o anumită perioadă și am văzut o corelație între scorul de la testele PISA și rata de vaccinare. Și aici trebuie să facem niște studii să vedem ce putem face”, a afirmat premierul Florin Cîțu.

„Vine din, bineînțeles, mentalitatea poporului suedez care are foarte mare încredere în autorități. Vine din faptul că au avut o comunicare care s-a făcut exclusiv de către specialiști și politicul nu s-a implicat deloc”, a reacționat Andrei Mihai, român stabilit în Suedia.

La noi e tocmai pe dos. Și asta se vede. La Craiova, oamenii s-au îmbulzit la un centru de vaccinare convinși nu de campania oficială, ci… de frică.

The post Florin Cîțu a mai găsit un responsabil pentru eșecul campaniei de vaccinare: analfabeții funcțional appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code