NEWSNET

Flux-stiri

Florin Cîţu anunță că PNL şi Guvernul vor susţine plafonarea preţurilor la energie

Premierul Florin Cîțu. Foto: gov.roPremierul Florin Cîțu. Foto: gov.ro

Partidul Naţional Liberal şi Guvernul vor susţine plafonarea preţurilor la energie, a anunţat premierul interimar Florin Cîţu, la finalul şedinţei de Executivului de miercuri.

„Plafonarea preţurilor la energie în România va fi o decizie luată în prima şedinţă de Guvern, după ce se va rezolva criza. Vom susţine plafonarea preţurilor la energie la preţurile pe care le vedem acum. Avertizez toate companiile care vor să profite de acest anunţ în perioada următoare să nu se chinuie, pentru că vom plafona la preţurile actuale”, a spus Cîţu.

Preţurile la gaze şi la energia electrică au înregistrat creşteri importante în ultima perioadă, ceea ce a determinat multe state europene să ia măsuri pentru a suţine plata facturilor de către cetăţeni. Printre măsurile luate se numără şi plafonarea temporară a preţurilor.

The post Florin Cîţu anunță că PNL şi Guvernul vor susţine plafonarea preţurilor la energie appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code