Flux-stiri

Florin Cîţu s-a întâlnit cu Volodimir Zelenski: O onoare să mă aflu în Ucraina

  • Preşedintele Senatului s-a întâlnit, miercuri, cu preşedintele Ucrainei.
  • Cîţu a susţinut un discurs în cadrul Congresului autorităţilor locale şi regionale, prezidat de preşedintele Ucrainei.
  • Vizita, planificată încă de la începutul lunii aprilie, a avut ca subiecte principale atrocităţile comise de forţele armate ruse în Ucraina şi planul de reconstrucţie a ţării după război.

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, s-a întâlnit, miercuri, cu preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. Cîţu a susţinut un discurs în cadrul Congresului autorităţilor locale şi regionale, prezidat de preşedintele Ucrainei.

Florin Cîţu a scris, pe Facebook, că este „o onoare” să fie în Ucraina.

„O onoare să mă aflu în Ucraina, astăzi (miercuri – n.r.), la invitaţia omologului meu, preşedintele Radei Supreme a Ucrainei, Ruslan Stefanciuk, împreună cu preşedintele Consiliului Naţional al Adunării Naţionale Federale a Confederaţiei Elveţiene, Irène Kälin şi preşedintele Adunării Republicii Macedonia de Nord, Talat Xhaferi”, a scris Cîţu, pe Facebook.

Vizita, planificată încă de la începutul lunii aprilie, a avut ca subiecte principale atrocităţile comise de forţele armate ruse în Ucraina şi planul de reconstrucţie a ţării după război.

„Am susţinut un discurs în cadrul Congresului autorităţilor locale şi regionale, prezidat de preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, unde a fost prezent şi prim-ministrul Ucrainei, Denys Shmyhal”, a mai spus Cîţu.

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, a mers, miercuri, să vadă ororile din Gostomel şi Irpin, în cadrul vizitei sale în Ucraina.

The post Florin Cîţu s-a întâlnit cu Volodimir Zelenski: O onoare să mă aflu în Ucraina appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code