Flux-stiri

Florin Cîțu, despre alianța cu PSD: „Vedem ce zice partidul, după aceea decidem. Președintele partidului rămâne propunerea de premier”

florin-cituflorin-citu

Florin Cîțu – președintele PNL a declarat, luni, înainte de discuțiile din partid, că este important pentru următorul guvern să continue reformele.

„PNL ține la reforme și le va pune pe masă în orice discuții. Asta vrem, să ne impunem reformele. Este crucial să păstăm Ministerul Finanțelor. Acest minister condus de PNL a făcut bine, am reușit să schimbăm perspectiva, să reducem deficitul bugetar. Am demonstrat că se poate face”, a declarat Florin Cîțu înaintea întâlnirii cu conducerea partidului.

Pe cine preferă Cîțu între USR și PSD?

„Voi merge și voi prezenta ce am discutat, voi pune pe masă toate aceste discuții. Pentru mine sunt importante reformele din PNRR, reforma pensiilor, reforma administrației publice și să ne asigurăm că vom menține ritmul de creștere al investițiilor”, a spus premierul interimar.

Florin Cîțu: Propunerea de premier o face partidul și e președintele partidului

În acest moment, PNL are de luat mai multe decizii. Propunerea de premier o face partidul și e președintele partidului. Să vedem ce spune partidul, toți președinții de filială, după aceea… PNL va face propria propunere de premier. Desemnarea o va face președintele României„, a declarat Florin Cîțu.

The post Florin Cîțu, despre alianța cu PSD: „Vedem ce zice partidul, după aceea decidem. Președintele partidului rămâne propunerea de premier” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code