Flux-stiri

Marcel Ciolacu impune reguli PNL: Negocierile nu pot fi altfel decât ponderilor parlamentare

Marcel Ciolacu poartă mască de protecție în timp ce vorbește la microfon.Marcel Ciolacu poartă mască de protecție în timp ce vorbește la microfon.

  • Negocierile nu pot fi altfel decât pe ponderi parlamentare, spune Marcel Ciolacu despre discuţiile cu liderii PNL despre o eventuală intrare a PSD la guvernare.
  • Liderul PSD precizează că încă nu a avut o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis pe această temă.

„Negocierile nu pot fi altfel decât pe ponderi parlamentare. Eu nu am auzit de alte negocieri decât cele pe ponderi, e adevărat – pe rezultatele alegerilor generale, nu pe sondaje de opinie”, spune Marcel Ciolacu.

El afirmă că discuţiile cu liderii PNL nu au vizat încă nume şi portofolii, ci doar programul de guvernare.

„Nu am luat în discuţie nicio funcţie. Încă suntem în marja programului de guvernare. Să vedem dacă colegii mei decid să facem aceste negocieri sau nu”, adaugă Ciolacu.

Liderul PSD spune că nu a avut o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis.

„Marcel Ciolacu are cea mai bună funcţie. Este preşedintele PSD”, răspunde Ciolacu, întrebat dacă vizează funcţia de prim-ministru sau pe cea de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

La ultimele alegeri parlamentare PSD a obţinut 28,9% din voturi, PNL – 25%, iar UDMR sub şase procente.

Consiliul Politic Naţional al Partidului Social Democrat se reuneşte luni, 8 noiembrie 2021, de la ora 11.00, la sediul central al partidului.

The post Marcel Ciolacu impune reguli PNL: Negocierile nu pot fi altfel decât ponderilor parlamentare appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code