Flux-stiri

Florin Cîțu se gândește să plece din fruntea Guvernului: „Demisia mea nu ar stinge niciun conflict”

  • Pentru a deschide ușa unei noi nominalizări, premierul ia în considerare demisia.
  • Florin Cîțu: Demisia mea nu ar stinge niciun conflict.
  • Florin Cîțu: AUR nu a avut niciodată guvern.

Pentru a deschide ușa unei noi nominalizări pentru funcția de premier, Florin Cîțu spune că ia în considerare demisia, înainte de moțiunea de cenzuă depusă de USR-PLUS și susținută de AUR.

„Vorbim de strategie acum și vă dați seama că strategiile nu le vom divulga înainte. Ne vom uita la toate opțiunile noastre”, a declarat Florin Cîțu.

Totuși, nu crede că demisia lui va aplana conflictul politic. „Nu ar stinge niciun conflict, ar însemna să lăsăm România fără Guvern, în primul rând să facem ce face Dragnea, Partidul Național Liberal să-și dea jos propriul Guvern, ceea ce noi nu facem niciodată. Asta am lăsat-o pentru USR ȘI PSD, AUR n-au avut niciodată guvern”, susține premierul României.

The post Florin Cîțu se gândește să plece din fruntea Guvernului: „Demisia mea nu ar stinge niciun conflict” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code