Flux-stiri

Rusia susține că a omorât cinci sabotori ucrainieni. Kievul neagă acuzațiile

  • Ministerul Apărării din Rusia a spus, luni, că ar fi ucis cinci sabotori ucrainieni care ar fi încercat să intre din Ucraina în Rusia.
  • Ucraina a respins raportul Rusiei, spunând că este un fake news.
  • Autoritățile de la Kiev au declarat că niciun militar ucrainean nu a fost prezent în regiunea Rostov, unde ar fi avut loc incidentul.

Ministerul Apărării al Federației Ruse susține că a ucis cinci sabotori care „au încercat să intre pe teritoriul Federației Ruse din Ucraina”.

De asemenea, Districtul Militar de Sud al Federației Ruse a anunțat „distrugerea a două vehicule de luptă de infanterie ale armatei ucrainene care au trecut granița cu Rusia pentru evacuarea de urgență a unui grup de sabotaj ucrainean”.

Este de remarcat faptul că până acum nu există fotografii sau videoclipuri care să confirme acest fapt cel puțin într-un fel.

Ucraina a respins raportul Rusiei, spunând că este un fake news. Autoritățile de la Kiev au declarat că niciun militar ucrainean nu a fost prezent în regiunea Rostov, unde ar fi avut loc incidentul, conform Reuters.

Tot luni, Serviciul de securitate rus FSB a declarat că un obuz a fost tras de pe teritoriul ucrainean și a distrus complet un post de pază de frontieră din regiunea rusă Rostov, dar nu a provocat victime, informează Reuters.

Ucraina a declarat că nu a bombardat teritoriul rusesc. 

The post Rusia susține că a omorât cinci sabotori ucrainieni. Kievul neagă acuzațiile appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code