Flux-stiri

Florin Cîțu va discuta situația parlamentarilor care au părăsit grupul PNL

Florin Cîțu va discuta situația parlamentarilor care au părăsit grupul PNLFlorin Cîțu va discuta situația parlamentarilor care au părăsit grupul PNL

  • Preşedintele PNL Florin Cîţu a anunţat luni seara că Biroul Politic Naţional al partidului va discuta marţi situaţia celor 14 parlamentari PNL care au decis să părăsească grupul parlamentar liberal.
  • Florin Cîțu face apel către parlamentari să își reconsidere poziția.
  • După demisia lui Ludovic Orban din Partidul Național Liberal și Parlament, mai mulți parlamentari au părăsit grupul PNL.

„Mâine vom discuta şi cazul celor 14 parlamentari care au decis să iasă din grupul partidului. Mă întristează faptul că dintr-o competiţie oamenii nu au înţeles nimic. Trebuie să mergem înainte pentru că adversarii nu sunt din interiorul PNL, ci din afară”, a spus Florin Cîţu.

Acesta a făcut un apel către parlamentari să îşi reconsidere poziţia.

Ludovic Orban a anunţat săptămâna trecută, în plenul Camerei Deputaţilor, că se retrage din grupul parlamentar al PNL. El a spus că îşi va continua activitatea ca parlamentar neafiliat. În discursul său, Orban l-a atacat pe „chiriaşul de la Cotroceni”.

Motivul plecării este, spune Orban, faptul că nu-şi poate respecta angajamentele luate în campania electorală faţă de cetăţeni. „Nu am altă soluţie pentru a fi consecvent fata de cetăţenii români care mi-au acordat încrederea decât de a mă despărţi, sper temporat, de colegii mei. Ceea ce s-a întamplat în ultimile patru luni depăşeşte orice imaginaţie”, a spus Orban, care a invocat o confuzie politică artificială care a dus la ruperea coaliţiei de guvernare şi a generat „circ politic”.

El a fost urmat şi de alţi parlamentari, care au părăsit grupul partidului.

The post Florin Cîțu va discuta situația parlamentarilor care au părăsit grupul PNL appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code