Flux-stiri

Ludovic Orban se gândește la construirea unui nou partid

Ludovic Orban se gândește la construirea unui nou partidLudovic Orban se gândește la construirea unui nou partid

  •  Ludovic Orban a anunţat că se gândeşte serios să construiască un nou partid, care s-ar putea numi Forţa Liberală sau Forţa Naţională.
  • El spune că acest lucru s-ar putea întâmpla în următoarele 2-4 săptămâni.

„Este posibil să construiesc o nouă forţă politică, Forţa Liberală, Forţa Naţională, numele e mai puţin important. Mă gândesc cu foarte mare seriozitate la acest lucru. Nu-mi doresc, aş prefera să le revină mintea la cap colegilor mei, să se trezească efectiv din starea asta de tulburare şi din ruperea totală de realitate. Speranţele sunt mici, dar încă mai sper”, a spus Orban, la Digi24.

El spune că ar putea lua decizia formării noului partid în 2 până la 4 săptămâni.

„Dacă această conducere nelegitimă care practic a ocupat PNL şi face de râs PNL în fiecare zi, dacă această conducere va face Guvern cu PSD drumurile noastre se despart”, a mai spus Orban.

The post Ludovic Orban se gândește la construirea unui nou partid appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code