Flux-stiri

Fostul ministru al Mediului, Tanczos Barna a semnat ordinul care prevede cotele de prevenţie la urs brun

  • „Astăzi, în ultima zi a mandatului meu de ministru al Mediului, am semnat ordinul care completează pachetul de legi pentru gestionarea populației de urs”, a declarat Tanczos Barna.
  • Au fost aprobate în baza ordinului, cote de prevenire și intervenție pentru populația de urși.
  • Pe data de 4 mai, Tanczos Barna a dezbătut ordinul şi a transmis că „viaţa umană este mai presus de orice”.

 „În Ținutul Secuiesc, din 2016, numărul crescut de urși a amenințat tot mai mult viața oamenilor și bunurile acestora. În ultimele 905 de zile, UDMR a lucrat pentru a proteja viețile și bunurile, precum și pentru a soluționa conviețuirea om-urs pe termen lung, respectiv pentru a pune pe baze solide profesionale gestionarea populației de urs din România.”, a transmis Tanczos Barna pe rețelele sociale.

Sursă: Bursa

„Astăzi, în ultima zi a mandatului meu de ministru al Mediului, am semnat ordinul care completează pachetul de legi pentru gestionarea populației de urs. Pe baza acestuia, am aprobat, din nou, cote de prevenire și intervenție pentru populația de urși: 426 exemplare pot fi îndepărtate cu scop de prevenție și 55 exemplare cu scop de intervenție.”, a anunțat fostul ministru.

Ordinul de ministru a fost transmis către Academia Română pentru avizare, după care va fi publicat în Monitorul Oficial. Pe data de 4 mai, Tanczos Barna a dezbătut ordinul care stabileşte cotele de prevenţie la urs brun cu specialiştii şi reprezentanţii ONG-urilor de mediu şi a transmis că „viaţa umană este mai presus de orice”. Reprezentanţii Agent Green au raportat ordinul supus întrucât conţinea diverse erori de natură legală, ştiinţifică şi morală.

Citește și:

Coreea de Nord a tras două rachete cu rază scurtă de acțiune. Reprezintă un răspuns „inevitabil” la exercițiile aliate

Ambasadoarea SUA, Kathleen Kavalec, apreciază numărul crescut de femei care ocupă funcţii de ministru în Guvernul României

Conor McGregor, acuzat că a agresat sexual o femeie la finala NBA. Starul UFC neagă acuzația

The post Fostul ministru al Mediului, Tanczos Barna a semnat ordinul care prevede cotele de prevenţie la urs brun appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 27 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code