Flux-stiri

Fostul premier britanic David Cameron ajută refugiații din Ucraina

  • Fostul premier britanic a fost surprins în timp ce conducea, spre Polonia, un camion cu ajutoare pentru refugiații ucraineni.
  • David Cameron a fost voluntar timp de doi ani într-un proiect alimentar.
  • Peste 1,7 milioane de refugiați din Ucraina au ajuns în Polonia.

Fostul premier britanic, David Cameron, este în drum spre Polonia, la bordul unui camion cu donații pentru refugiații din Ucraina pe care îl conduce el însuși. Donațiile, inclusiv haine, scutece și produse de prim-ajutor, provin de la un proiect comunitar, „Chippy Larder”, în cadrul căruia David Cameron a fost voluntar în ultimii doi ani.

„În prezent, mă îndrept spre Polonia împreună cu doi colegi de la Chippy Larder pentru a face livrarea către Crucea Roșie. Va fi un drum lung, dar vă voi ține la curent pe parcurs.”, a scris David Cameron, pe Twitter, vineri seara.

În urmă cu câteva zile, într-un interviu acordat postului de televiziune Channel 4, David Cameron declara că, dacă ar fi, azi, premierul Marii Britanii, ar face face tot posibilul pentru a ajuta Ucraina.

Fostul premier a avut cuvinte de laudă pentru generozitatea oamenilor din Marea Britanie, care s-au mobilizat pentru a-și ajuta semenii „în momente de nevoie”.

Ambasadorul Ucrainei în Marea Britanie a salutat, vineri, sprijinul oferit de populația britanică, dar a subliniat că banii ar fi mai potriviți situației decât obiectele voluminoase.

„Mesajul este simplu: dacă puteți, donați mai bine câteva lire sterline decât să aduceți lucruri într-o pungă”, a spus el.

The post Fostul premier britanic David Cameron ajută refugiații din Ucraina appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code