NEWSNET

Flux-stiri

FOTO. Ultramaratonistul Tibi Ușeriu a terminat, în premieră, cursa Tor des Geants

tibi-useriutibi-useriu

  • Tibi Ușeriu a terminat pentru prima oară cursa Tor des Geants.
  • Tor des Geants se desfăşoară în Munţii Alpi pe o distanţă de 330 de kilometri.
  • Ultramaratonistul român s-a aflat la a patra participare.

Ultramaratonistul Tibi Ușeriu a reușit perfomanța de a duce la bun sfârșit Tor des Geants. Aceasta este una dintre cele mai solicitante curse din Europa care se desfăşoară în Munţii Alpi pe o distanţă de 330 de kilometri, iar Tibi Ușeriu s-a aflat la a patra participare.

„Extreme Extraordinary Experience! Ăsta da motto!

Tibi Useriu de la Tăşu este finisher la Tor des Geants!

Tibi tocmai a trecut linia de finish la o cursă grea, căreia a încercat de trei ori să îi vadă capătul şi nu a reuşit. Acum, a patra oară, a terminat această cursă şi nu a lăsat-o să-i devină coşmar, dar de fapt, lecţia cea mai importantă pe care am învăţat-o cu toţii chiar acum, este cea a anduranţei. Şi a perseverenţei.

Suntem atât de bucuroşi pentru tine, Tibi şi mândri că ai alergat cu ‘Tăşu’! Să te recuperezi repede şi să vii acasă sănătos!

Mulţumim lui Cătălin Sava, prietenul şi voluntarul Tăşuleasa, care a avut grijă de Tibi pe traseu, echipei de filmare din Canada EYESTEELFILM (thank you guys for being there with Tibi on such a highlight of his life), celor doi băieţi din România, Corneliu Buliga (îl vedeţi şi în poze) şi Mihai Huşleag, care au terminat cursa, realizând performanţe uriaşe şi tuturor celor care l-aţi susţinut pe Tibi şi i-aţi urmărit evoluţia!

Tibi, îţi mulţumim ţie, că eşti un gigant!”, a anunţat Tăşuleasa Social.

The post FOTO. Ultramaratonistul Tibi Ușeriu a terminat, în premieră, cursa Tor des Geants appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code