Flux-stiri

Fotomodelul care și-a pierdut locul de muncă din cauza tunsorii greșite. Amenda colosală primită de salon

O instanță de protecție a consumatorilor din India a obligatO instanță de protecție a consumatorilor din India a obligat

  • O instanță de protecție a consumatorilor din India a obligat un salon de coafură să plătească 271.000 de dolari, drept despăgubiri unui fotomodel pentru că a fost tunsă greșit.
  • Fotomodelul și-a pierdut locul de muncă și a intrat în depresie în urma incidentului.
  • Femeia a avut parte, ulterior, de un tratament greșit care a dus la deteriorarea părului.

Instanța a declarat că femeia obișnuia să obțină slujbe de la firme de produse pentru păr datorită părului ei lung.

Dar salonul i-a tuns părul scurt împotriva instrucțiunilor ei, provocându-i o pierdere uriașă, a precizat tribunalul pentru consumatori, potrivit BBC.

Salonul, care face parte dintr-un lanț hotelier important din Delhi, are dreptul de a face apel împotriva verdictului.

Dar nu a făcut încă o declarație cu privire la această hotărâre.

Comisia Națională de Soluționare a Disputelor în materie de Consum a declarat că aceasta a pierdut „misiunile pe care le aștepta și a suferit o pierdere uriașă care i-a schimbat complet stilul de viață și i-a spulberat visul de a deveni un model de top”.

„Ea a suferit o depresie psihică severă și traume din cauza neglijenței… în tăierea părului și nu s-a putut concentra asupra muncii sale și, în cele din urmă, și-a pierdut locul de muncă”, a notat instanța.

Femeia a avut parte și de un tratament greșit

Modelul a mers la hotel pentru a se tunde și a dat instrucțiuni specifice personalului cu privire la aspectul pe care și-l dorea. Însă hairstylistul i-a tăiat o mare parte din păr, „lăsând doar 5 cm din partea de sus să îi atingă umărul”, potrivit documentelor instanței.

„Ea a încetat să se mai vadă în oglindă. Este o profesionistă în domeniul comunicării și i se cere să se implice în ședințe și sesiuni interactive. Dar ea și-a pierdut încrederea în sine din cauza părului mic”, se arată în ordinul judecătoresc.

Când s-a plâns la salon, i s-a oferit un tratament gratuit pentru păr pentru a compensa greșeala. Femeia a declarat în fața instanței că tratamentul a fost „dubios și a dus la deteriorarea părului ei”.

The post Fotomodelul care și-a pierdut locul de muncă din cauza tunsorii greșite. Amenda colosală primită de salon appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code