Flux-stiri

George Simion a fost atacat cu cerneală la o manifestație

  • George Simion, copreședintele partidului AUR (Alianța pentru Unirea Românilor) a fost stropit cu cerneală pe obraz de un participant de la manifestările organizate de formațiunea politică în Piața Unirii din Iași.
  • Totul s-a întâmplat când participanții se pregăteau să joace Hora Unirii.

De Ziua Principatelor Române, la Iași s-a produs un incident: un participant la manifestări l-a stropit cu cerneală de culoare albastră pe copreşedintele partidului AUR, George Simion, scrie Bună Ziua Iași.

George Simion a spus că gestul cu cerneală nu a fost unul deranjant pentru el și că înțelege reacția manifestantului respectiv.

Nu mă tem. A aruncat cineva cu cerneală. Ăsta nu e motiv să ne strice bucuria şi sărbătoarea. Să stropească, nu e nicio problemă, dar să ţină minte cine a condus ţara timp de 32 de ani. Eu nu mă supăr. Rog poliţia să nu-l amendeze pe individ, oricine ar fi. Nu voi face plângere. E o sărbătoare naţională. Dacă aşa a considerat el să facă… Noi îl iubim şi îi iubim pe toţi românii, indiferent de apartenenţa politică„, a declarat copreședintele partidului AUR.

Incidentul a avut loc luni după-amiaza, la un marș neautrorizat din Piața Unirii din municipiul Iași, unde au participat peste 800 de persoane. Aceste persoane au încălcat regulile impuse de pandemia de COVID-19, care nu permit adunarea a peste 100 de persoane în spațiile publice.

Simpatizanţii AUR au plecat în marş din Piaţa Palatului Culturii, pe bulevardul Ştefan cel Mare, spre Piaţa Unirii, pentru a juca Hora Unirii.

The post George Simion a fost atacat cu cerneală la o manifestație appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code