Flux-stiri

Google Maps va afișa fotografii ale orașelor ucrainene distruse

  • S-a început digitalizarea consecințelor invaziei rusești în orașele devastate din Ucraina.
  • Va fi creat un serviciu separat și pentru forțele de ordine și pentru salvatori.
  • Google promite că va publica primele imagini panoramice cu străzile și clădirile distruse din Irpin chiar săptămâna viitoare.

Ministerul de Interne, împreună cu experții Google, au început să digitalizeze consecințele invaziei rusești în orașele devastate din Ucraina, a anunțat Ministerul de Interne.

Scopul proiectului este de a înregistra distrugerile la care au fost supuse orașele și satele ucrainene de către invadatorii ruși. Ministerul menționează că noul proiect va fi în domeniul public. Astfel, toată lumea va putea vedea ce s-a întâmplat cu străzile și cu casele din localitatea lor.

Potrivit ministerului, va fi creat un serviciu separat și pentru forțele de ordine și pentru salvatori. Aceștia îl pot folosi ca resursă de informare și de referință. Google promite că va publica primele imagini panoramice cu străzile și clădirile distruse din Irpin chiar săptămâna viitoare.

„Acest proiect a pornit din orașul eliberat Irpin. În același timp, mai multe echipe încep să lucreze. Vrem să acoperim toate orașele cele mai distruse. Întreaga lume ar trebui să vadă cum arătau înainte și ce le-a făcut agresorul”, a spus ministrul adjunct de interne, Igor Bondarenko.

Lumea a dispărut din Google Maps. O eroare tehnică majoră a avut loc

Serviciul online Google Maps a căzut, motiv pentru care informațiile esențiale dispăreau. Totul a fost cauzat de o eroare tehnică de mare amploare, în ciuda faptului că site-ul nu a întâmpinat mari probleme de încărcare.

Posibilitatea ca utilizatorii Google Maps să navigheze era încă valabilă, iar aceștia continuau să primească instrucțiuni sub formă de text cu privire la locurile către care se îndreptau. Cu toate acestea, instrucțiunile nu puteau fi suprapuse peste hartă, întrucât aceasta nu mai era disponibilă. Recenzile și recomandările erau încă afișate.

Conform site-ului de urmărire Down Detector, astfel de probleme erau întâmpinate de utilizatorii din întreaga lume, o mare parte dintre aceștia raportând dificultățile întâlnite, relatează Independent.

The post Google Maps va afișa fotografii ale orașelor ucrainene distruse appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code