Flux-stiri

HORA se pregătește de protest. Guvernul vrea să elimine impozitul specific pentru industria ospitalității

Anul 2020, dezastru pentru HoReCa: Cifra de afaceri a scăzut cu aproximativ 80%. Ce spun antreprenorii afectați de criza COVIDAnul 2020, dezastru pentru HoReCa: Cifra de afaceri a scăzut cu aproximativ 80%. Ce spun antreprenorii afectați de criza COVID

  • Organizaţia Patronală a Hotelurilor şi Restaurantelor din România protestează față de eliminarea impozitului specific din industria ospitalităţii.
  • Business-urile nu au apucat să-i revină după pandemie și orice schimbare majoră le poate destabiliza.
  • Pentru jumătate dintre aceste afaceri, asta ar putea însemna falimentul.

Organizaţia Patronală a Hotelurilor şi Restaurantelor din România (HORA) protestează față de eliminarea impozitului specific din industria ospitalităţii.

Business-urile nu au apucat să-i revină după pandemie și orice schimbare majoră le poate destabiliza. Pentru jumătate dintre aceste afaceri, asta ar putea însemna falimentul.

The post HORA se pregătește de protest. Guvernul vrea să elimine impozitul specific pentru industria ospitalității appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code