Flux-stiri

ICCJ, lovitură pentru DNA: Procurorii nu mai pot ancheta abuzul în serviciul dacă acesta nu vizează persoane cu calități speciale

DNA încasează o lovitură de la Înalta Curte de Casație și JustițieDNA încasează o lovitură de la Înalta Curte de Casație și Justiție

  • Înalta Curte de Casație și Justiție a stabilit ca ancheta abuzului în serviciu să nu mai fie de competența Direcției Naționale Anticorupției, pentru unele condiții.
  • Decizia a fost pronunțată luni, în ședință și este obligatorie, conform dispozițiilor din Codul de procedură penală.

Procurorii DNA nu mai pot ancheta abuzul în serviciul dacă acesta nu vizează persoane cu calități speciale sau dacă paguba este mai mică de 200.000 de euro.

Este decizia obligatorie de astăzi a Înaltei Curți de Casație și Justiție care a admis un recurs în interesul legii formulat de procurorul general.

DECIZIA ICCJ by Otilia Serescu on Scribd

The post ICCJ, lovitură pentru DNA: Procurorii nu mai pot ancheta abuzul în serviciul dacă acesta nu vizează persoane cu calități speciale appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code