Flux-stiri

Imaginea zilei: Scholz, Macron şi Draghi, în trenul spre Ucraina

  • Kievul este vizitat astăzi de 3 mari lideri europeni.
  • Europa dă un nou impuls Ucrainei în lupta sa contra Rusiei.
  • Mario Draghi, Emmanuel Macron şi Olaf Scholz au ajuns în Kiev cu trenul.

Europa dă un nou impuls Ucrainei în lupta sa contra Rusiei, arătându-şi ataşamentul faţă de cauza Kievului. Italianul Draghi, germanul Scholz şi francezul Macron au călătorit miercuri noapte în Ucraina.

Mario Draghi, Emmanuel Macron şi Olaf Scholz, adică premierul italian, preşedintele francez şi cancelarul german au ajuns în Kiev cu trenul, urmând o rută blindată cu destinaţie din Medika, un oraş polonez de la graniţă.

În timpul nopţii, cei 3 au purtat o lungă conversaţie, în vederea întâlnirii cu şeful Ucrainei. Pe masă, liderii continentali au câte un pahar cu apă şi telefoane mobile.

Scopul vizitei este de a aduce „un mesaj de unitate şi coeziune deplină a ţărilor UE” în ​​condamnarea Rusiei şi în ajutorul Ucrainei.

The post Imaginea zilei: Scholz, Macron şi Draghi, în trenul spre Ucraina appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code