Flux-stiri

Incendiu puternic la o casă din Neamț. Două persoane au murit în urma explodării unor butelii

  • Două persoane, frate și soră, au murit în urma unui incendiu care a izbucnit într-o gospodărie din județul Neamț.
  • Casa în care se aflau cei doi s-a prăbușit din cauza unor butelii care au explodat.
  • Pompierii care au ajuns la fața locului au constatat că incendiul cuprinsese întreaga locuință.

Două persoane, frate și soră, au murit în urma unui incendiu care a izbucnit într-o gospodărie din județul Neamț. Casa în care se aflau cei doi s-a prăbușit din cauza unor butelii care au explodat.

Incendiul s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică în localitatea Buhonca din comuna Doljești. Pompierii care au ajuns la fața locului au constatat că incendiul cuprinsese întreaga locuință și exista posibilitatea propagării la o locuință învecinată aflată la o distanță de aproximativ 5 metri.

În interiorul locuinței se aflau două persoane care au murit. Casa s-a prăbușit după ce buteliile din interior au explodat.

Două din cele trei butelii ce se aflau în interiorul locuinței au explodat până la sosirea forțelor de intervenție, producând prăbușirea tavanului. Pompierii au scos de sub dărâmături trupurile carbonizate a unui bărbat de 63 de ani și a unei femei de 61 de ani”, au anunțat reprezentanții ISU Neamț.

Intervenția a durat aproximativ patru ore, iar pompierii au stabilit că focul a fost provocat de o lumânare.

The post Incendiu puternic la o casă din Neamț. Două persoane au murit în urma explodării unor butelii appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code