Flux-stiri

Începe Rabla pentru Electrocasnice – ediția de sărbători. Calendarul anunțat de ministrul Mediului

Programul Rabla pentru electrocasnice se lansează mâine. Câți bani poți primi pentru un televizor vechiProgramul Rabla pentru electrocasnice se lansează mâine. Câți bani poți primi pentru un televizor vechi

  • Ministrul Mediului, Tanczos Barna, prezintă calendarul de funcționare al programului Rabla pentru Electrocasnice – ediția de sărbători.
  • Programul are un buget de 34 de milioae de lei, iar înscrierile încep vineri.

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, prezintă calendarul de funcționare al programului Rabla pentru Electrocasnice – ediția de sărbători. Programul are un buget de 34 de milioane de lei, iar înscrierile încep vineri.

„Avem o veste importantă legată de programul Rabla electrocasnice. Lansăm o nouă sesiune, o sesiune de sărbători, cu un buget de 34 de miioane de lei, pentru cei care vor să-și achiziționeze mai prietenoase cu mediu, care consumă mai pun curent electric. Această sesiune va începe cu o perioadă de înscriere, care începe mâine, 19 noiembrie”, anunță Tanczos Barna.

Începând de vineri, ora 10:00, persoanele fizice au la dispoziție șapte zile în vederea înscrierii în program prin crearea contului de utilizator în aplicația informatică.

Toți cei interesați să participe în program, în oricare dintre etape.

„După înscriere vom avea trei sesiuni. Următoarea etapă, cea rezervată pentru televizoare, laptopuri și tablete începe pe 3 decembrie, iar ultima, pentru aparate de aer condiționat, uscătoarele de rufe și aspiratoare pe 10 decembrie. Pentru această etapă am introdus o condiție mult mai riguroasă – voucherele sunt nominale, netransmisibile, să eliminăm traficul, vânzarea acestora după rezervate”, adauga Tanczos.

Pentru mașinile de spălat rufe, mașini de spălat vase, aparate de aer condiționat, frigidere, televizoare și uscătoarele de rufe se oferă vouchere în valoare de 400 de lei, pentru aspiratoare vouchere de 200 de lei, pentru laptopuri vouchere în valoare de 500 de lei și pentru tablete vouchere de 300 de lei.

The post Începe Rabla pentru Electrocasnice – ediția de sărbători. Calendarul anunțat de ministrul Mediului appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code