Flux-stiri

Vâlcea: Explozie la Uzina Mecanică Băbeni. Patru oameni au murit. Alte patru persoane, transportate la spital

UPDATE 16.43. Patru persoane, transportate la spital

După verificările de la fața locului, s-a stabilit că patru oameni și-au pierdut viața și alți patru au fost răniți. Aceștia din urmă sunt transportați la spital.

Accidentul ar fi avut loc în timpul operațiunii de dezamorsare a muniției.

UPDATE 16.33. Bilanțul victimelor urcă la patru morți

Conform ISU Vâlcea, din primele informații sunt patru persoane decedate – trei bărbați și o femeie -, iar alte trei persoane conștiente sunt preluate de către ambulanțe și transportate la Spitalul din Vâlcea.

ȘTIRE INIȚIALĂ

O explozie s-a produs, joi după-amiaza, la Uzina Mecanică Băbeni. Trei oameni au murit, iar alți doi sunt răniți, inconștienți.

Isu Vâlcea anunță că intervine după o explozie generată de o mină antipersonal la Uzina Mecanică Băbeni.

În urma exploziei au rezultat trei persoane decedate și două inconștiente cu traumatisme.

„A fost alocat un echipaj de descarcerare, SMURD Bunești, 2 ambulante tip C și 2 tip B, un echipaj Asas de la Râmnicu Vâlcea. Deflagrația nu este urmată de incendiu”, conform ISU Vâlcea.

The post Vâlcea: Explozie la Uzina Mecanică Băbeni. Patru oameni au murit. Alte patru persoane, transportate la spital appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code