Flux-stiri

„InSecuritate”, 29 ianuarie, de la 22:00, cu Bogdan Nicolae – invitat prof.univ. Adrian Cioroianu

Bogdan Nicolae te invită la următoarea ediție a emisiunii „InSecuritate”, sâmbătă, 29 ianuarie, de la 22:00, pe Aleph News!

România este în proximitatea unei regiuni în care războiul și pacea co-există de la dezmembrarea Uniunii Sovietice. Va ataca Rusia Ucraina? Iată întrebarea care pune Europa și SUA pe jar! Ce decizii se vor lua și ce strategii vor aplica SUA, aliații europeni și Rusia?

Și dacă perfuzia rusească pentru Germania și Europa va înceta să mai curgă? Va prima, într-un final, calea diplomatică în fața Rusiei, cunoscută istoric, că nu respectă decât forța?

Găsești răspunsuri la dilemele existenței într-o lume cu riscuri, cu fiecare ediție a emisiunii „InSecuritate”. Trăiește, ca să înveți! Află, ca să te întrebi! Sâmbăta, sâmbăta de la 22:00 pe Aleph News.

The post „InSecuritate”, 29 ianuarie, de la 22:00, cu Bogdan Nicolae – invitat prof.univ. Adrian Cioroianu appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code