Flux-stiri

„InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae, de la ora 22:00. Invitat: Bogdan Teodorescu, analist

Bogdan Nicolae te invită la următoarea ediție a emisiunii „InSecuritate”, sâmbătă, 19 februarie, de la 22.00, pe Aleph News!

Câtă securitate este în (in)securitatea globală a lumii de astăzi? Cum joacă occidentalii? Cum joacă Rusia? Este criza ruso-ucraineană, pretext de campanie electorală pentru mai-marii planetei?

Te invit să decriptăm împreună ce este în spatele acestui joc de negociere și aruncarea vinei unul spre celălalt. Care sunt discursurile cu care fiecare dintre mai marii-planetei încearcă să câștige inimile și mințile noastre? Cu ce ne alegem noi, la finalul zilei?

Emisiunea se difuzează și pe canalul Smart TV, în rețelele de cablu Orange , INES și RCS & RDS, sâmbăta, de la 19:00.

The post „InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae, de la ora 22:00. Invitat: Bogdan Teodorescu, analist appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code