Flux-stiri

,,InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae, sâmbătă, de la ora 20.00. Invitată este Gabriela Alexandrescu, președinte executiv al „Salvați Copiii România”

Bogdan Nicolae te invită la următoarea ediție a emisiunii „InSecuritate”, sâmbătă 13 noiembrie, de la ora 20.00!

Copiii României, flămânzi, însingurați și traumatizați. Copii care îndură suferințele bătăii „rupte din Rai” și ale Iadului de pe Pământ, din lipsă de educație. Copii pentru care sănătatea, protecția, iubirea, familia, învățământul sunt drepturi uitate pe hârtie.

Cum să salvăm copiii, ca să ne salvăm națiunea? Ce își doresc copiii și tinerii de la o Românie paradoxală: cu vârfuri olimpice, dar și majoritar analfabetă funcțional? Care este istoria „Save the children” și cum reușesc acești oameni, de peste 30 de ani, să (re)scrie povestea de viață a unor copiii mai puțin norocoși și privilegiați de soartă?

În fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, afli răspunsuri de la invitații lui Bogdan Nicolae, în emisiunea „InSecuritate”. Trăiește, ca să înveți! Află, ca să te întrebi!

The post ,,InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae, sâmbătă, de la ora 20.00. Invitată este Gabriela Alexandrescu, președinte executiv al „Salvați Copiii România” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code