Flux-stiri

OMS avertizează țările care se confruntă cu un număr crescut de cazuri de COVID-19 să nu amâne reimpunerea restricțiilor

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a avertizat țările care se confruntă cu creșteri ale cazurilor noi de COVID-19să nu întârzie prea mult cu înăsprirea măsurilor de protecție, scrie DPA.

„Cu cât acţiunile vor fi puse în aplicare mai rapid, cu atât va fi nevoie de mai puţine măsuri ulterior”, a declarat vineri experta OMS pe probleme de coronavirus, Maria van Kerkhove, la Geneva.

Ea a subliniat faptul că varianta Delta a virusului care circulă acum este mult mai contagioasă decât variantele anterioare.

Mai multe țări se află într-o situație dificilă și trebuie să pună în aplicare măsuri „foarte stricte”, a declarat directorul OMS pentru urgențe sanitare, Mike Ryan.

Ca de obicei, OMS nu a numinalizat nicio țară și nici nu a comentat acțiunile specifice ale unor guverne.

Măsurile amintite de oficialul OMS includ utilizarea pe scară largă a măștilor, distanțarea, ventilarea spațiilor interioare, evitarea adunărilor în spații mici și lucrul de acasă acolo unde este posibil.

The post OMS avertizează țările care se confruntă cu un număr crescut de cazuri de COVID-19 să nu amâne reimpunerea restricțiilor appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code