Flux-stiri

Britney Spears scapă de sub tutela tatălui ei, după 13 ani

  • Cântăreaţa Britney Spears este, în sfârşit, liberă să-şi trăiască viaţa după bunul plac.
  • Tutela tatălui său a durat 13 ani.
  • Acesta a acceptat decizia, spunând că „este timpul ca ea să-şi reorganizeze cum vrea viaţa”.

Cântăreaţa Britney Spears este, în sfârşit, liberă să-şi trăiască viaţa după bunul plac. Tutela tatălui său a durat 13 ani. Acesta a acceptat decizia, spunând că „este timpul ca ea să-şi reorganizeze cum vrea viaţa”.

Vineri, judecătoarea Brenda Penny din Los Angeles a anunţat verdictul pozitiv, iar hotărârea are efect imediat. Tatăl vedetei nu s-a opus, conform BBC, citat de Mediafax.

„Cea mai bună zi. Cred că voi plânge”, a scris vedeta fanilor săi, pe Instagram. În repetate rânduri, aceasta s-a opus tutelei instaurate de către tatăl său, numind-o abuzivă.

Fanii s-au adunat în faţa tribunalului în semn de susţinere.

Timp de 13 ani, Britney Spears nu a avut control asupra banilor săi sau deciziilor privind propria carieră sau viaţă personală. Printre altele, nu şi-a putut vizita copiii şi nu s-a putut căsători.

The post Britney Spears scapă de sub tutela tatălui ei, după 13 ani appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code