Flux-stiri

Iohannis, la slujba de Înviere de la o biserică din Sibiu: să ne rugăm pentru cei care așteaptă pace

Cum petreci Paștele în 2021. Klaus Iohannis: „Nu îmi doresc să îngrădim accesul la biserică“Cum petreci Paștele în 2021. Klaus Iohannis: „Nu îmi doresc să îngrădim accesul la biserică“

  • Klaus Iohannis participă, însoțit de soția sa, la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică din Piaţa Mare a Sibiului.
  • Înainte de a intra în biserică, acesta a transmis un scurt mesaj în care a anunțat că se va ruga pentru pace.
  • Familia Iohannis participă la slujba de Înviere la Biserica Romano-Catolică din centrul oraşului încă de când actualul şef al statului era primar al Sibiului.

Preşedintele Klaus Iohannis participă, sâmbătă seară, la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică din Piaţa Mare a Sibiului. Iohannis este însoțit de soția sa și, înainte de a intra în biserică, a anunțat că se va ruga pentru pace.

Familia Iohannis participă la slujba de Înviere la Biserica Romano-Catolică din centrul oraşului încă de când actualul şef al statului era primar al Sibiului.

Slujba a început la ora 21.00 și, înainte de a intra în biserică, președintele Iohannis a transmis un scurt mesaj în care a vorbit despre pace.

„Vă doresc tuturor sărbători fericite. Celor care în aceste zile sărbătoresc Învierea Domnului, le doresc sărbători pascale binecuvântate, iar celor care mâine vor sărbători Floriile, le urez Florii frumoase. Tuturor, liniște, pace, zile frumoase. Cred că trebuie să subliniez, vă doresc tuturor pace. Cred că este bine să ne rugăm pentru cei care, din păcate, suportă ororile războiului și încă așteaptă pace”, a spus președintele Iohannis înainte de slujbă.

În mod tradițional, familia Iohannis participă și la slujba de duminică dimineață oficiată la aceeași biserică din Sibiu.

The post Iohannis, la slujba de Înviere de la o biserică din Sibiu: să ne rugăm pentru cei care așteaptă pace appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code