Flux-stiri

Un elicopter al Forţelor Navale Române caută mine în Marea Neagră

  • Un elicopter al Forţelor Navale Române execută misiuni de patrulare şi caută mine în sectorul românesc al Mării Negre.
  • Misiunea se desfăşoară în weekend.
  • Misiunea are loc în contextul în care mai multe mine au fost descoperite în Marea Neagră după declanșarea războiului din Ucraina.

Un elicopter al Forţelor Navale Române execută misiuni de patrulare şi caută mine în sectorul românesc al Mării Negre.

Misiunea se desfăşoară în weekend.

„Personalul aeronavigant al Grupului 256 Elicoptere asigură, la sfârşitul acestei săptămâni, securitatea navigaţiei, în zona maritimă de responsabilitate a Forţelor Navale Române”, anunţă reprezentanţii armatei.

La misiune participă un elicopter.

Un elicopter IAR 330 PumaNaval desfăşoară activităţi de cercetare sistematică, pentru detectarea şi limitarea pericolului de mine şi pentru asigurarea siguranţei navigaţiei a tuturor navelor aflate în tranzit către şi dinspre porturile româneşti de la Marea Neagră”, precizează Forţele Navale Române.

Mai multe mine au fost descoperite în Marea Neagră după declanşarea războiului din Ucraina.

România se pregătește pentru orice scenariu pe Marea Neagră. Militarii fac exerciții ample de contracarare a unui atac în zona costieră a României, dar și pe Dunăre. În același timp, fac misiuni pentru a căuta mine marine în apele Mării Negre.

The post Un elicopter al Forţelor Navale Române caută mine în Marea Neagră appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code