Flux-stiri

Jacheta de lână a lui Zelenski a fost vândută la licitație la Londra pentru 90.000 de lire sterline

Jacheta de lână a lui Zelenski a fost vândută la licitație la Londra pentru 90.000 de lire sterlineJacheta de lână a lui Zelenski a fost vândută la licitație la Londra pentru 90.000 de lire sterline

  • La Londra, celebra jachetă de lână a președintelui Volodimir Zelenski a fost vândută la o licitație pentru a strânge fonduri pentru Ucraina pentru 90 de mii de lire sterline.
  • Înainte de licitație, premierul Boris Johnson ceruse oamenilor cu bani să liciteze peste prețul de pornire de 50.000 de lire, pentru a dona banii cauzei ucrainene.
  • În timpul licitației, Zelenski a ținut un discurs video în care lăuda Marea Britanie și pe „curajosul Boris”, cel care îl vizitase anterior la Kiev.

La Londra, celebra jachetă de lână a președintelui Volodimir Zelenski a fost vândută la o licitație pentru a strânge fonduri pentru Ucraina pentru 90 de mii de lire sterline.

Potrivit The Telegraph, alte obiecte inedite au fost prezentate la licitația Christie’s, inclusiv un ulcior primit de Boris Johnson în timpul plimbării sale în capitala Ucrainei.

Faimoasa jachetă de lână a lui Volodimir Zelenski a fost vândută la licitație la Londra pentru 90.000 de lire sterline, cu 40.000 de lire față de prețul de pornire.

După licitație, Vladimir Putin rămâne în urmă în materie de „fashion”. Dictatorul de la Kremlin purtase la începutul lunii martie, în timpul unui discurs pe stadionul din Moscova, o geacă de 13.000 de euro.

Geaca purtată atunci de președintele rus, marca Loro Piana, valorează în jur de 13.000 de euro. Putin a participat la un eveniment care marca anexarea peninsulei Crimeea și care a reunit mii de oameni pe stadionul Lujniki, din Moscova. Criticii s-au arătat indignați de modul în care Putin s-a afișat cu o geacă de 13.000 de euro, în condițiile în care rușii de rând au salarii mult sub nivelul Europei.

În schimb, de la începutul războiului, Volodimir Zelenski a adoptat un outfit simplist, de soldat. Deseori președintele Ucrainei apare într-un tricou kaki, sau cu celebra jachetă.

The post Jacheta de lână a lui Zelenski a fost vândută la licitație la Londra pentru 90.000 de lire sterline appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code