Flux-stiri

Azi, InSecuritate, cu Tudorel Andrei, președintele INS, de la ora 21.00, pe Aleph News

Bogdan Nicolae și invitatul său, Tudorel Andrei, președintele Institutului Național de Statistică (INS) discută despre demografieBogdan Nicolae și invitatul său, Tudorel Andrei, președintele Institutului Național de Statistică (INS) discută despre demografie

Bogdan Nicolae și invitatul său, Tudorel Andrei, președintele Institutului Național de Statistică (INS) discută despre demografie, recensământul populației înainte de încheierea perioadei de autorecenzare și despre oameni ca pradă de război.

Cum se poate crește populația unei țări? Ce efecte are războiul asupra demografiei unei țări? Care este situația demografică a României? Cine sunt campionii autorecenzării la recensământul actual? Care sunt țintele recensământului din România? Ce soluții există pentru oprirea declinului demografic al României?

Sunt emigranții o soluție? Ce factori au afectat demografia României din 1990 până în prezent?
Dacă vrei să afli răspunsul la aceste întrebări, dar și alte informații interesante nu rata emisiunea InSecuritate, sâmbătă, 7 mai, de la ora 19.00, la SMART TV și de la ora 21.00, la ALEPH NEWS. Ca să ȘTII!

The post Azi, InSecuritate, cu Tudorel Andrei, președintele INS, de la ora 21.00, pe Aleph News appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code