Flux-stiri

Jada Pinkett Smith a dezvăluit că este despărțită de Will Smith din 2016: „Amândoi eram blocați în fantezia noastră despre ceea ce credeam că ar trebui să fie cealaltă persoană”

  • Cei doi sunt încă căsătoriți legal, dar trăiesc separat.
  • Ea a recunoscut că s-a gândit să divorțeze, dar nu a mers până la capăt.
  • Am făcut o promisiune că nu va exista niciodată un motiv pentru ca noi să divorțăm”, a spus Jada.

Jada Pinkett Smith a dezvăluit că este despărțită de soțul Will Smith din 2016. Actrița, în vârstă de 52 de ani, a declarat într-un interviu acordat rețelei americane NBC News, că cei doi își dau seama” de căsnicia lor. Ea a spus că cei doi sunt încă căsătoriți legal, dar trăiesc separat, scrie Sky News.

Încă încercăm să ne dăm seama între noi doi cum să fim în parteneriat și cum să prezentăm asta oamenilor? Încă nu ne-am dat seama de asta. De ce s-a fracturat? Sunt o mulțime de lucruri. Cred că în momentul în care am ajuns în 2016, eram prea epuizați de încercări. Cred că amândoi eram blocați în fantezia noastră despre ceea ce credeam că ar trebui să fie cealaltă persoană”, a explicat ea.

Ea i-a spus prezentatoarei NBC Hoda Kotb că s-a gândit să divorțeze, dar nu a mers până la capăt.

Am făcut o promisiune că nu va exista niciodată un motiv pentru ca noi să divorțăm. Vom trece peste orice și pur și simplu nu am reușit să îmi încalc această promisiune”, a explicat Jada Pinkett Smith.

Pinkett Smith a recunoscut în 2020 că a avut o relație de ani de zile cu cântărețul August Alsina. Jada și Will s-au căsătorit în 1997 și au împreună doi copii – Jaden, în vârstă de 25 de ani, și Willow, în vârstă de 22 de ani. Will are un al treilea copil, Trey, în vârstă de 30 de ani, dintr-o relație anterioară.

Într-un interviu separat acordat revistei People, ea a declarat: Am făcut o muncă foarte grea împreună. Pur și simplu avem o dragoste profundă unul pentru celălalt și ne vom da seama cum arată asta pentru noi.”

Citește și:

The post Jada Pinkett Smith a dezvăluit că este despărțită de Will Smith din 2016: „Amândoi eram blocați în fantezia noastră despre ceea ce credeam că ar trebui să fie cealaltă persoană” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 55 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code