Flux-stiri

Jigniri în Camera Deputaţilor între George Simion şi un parlamentar PNL

George SimionGeorge Simion

  • Un nou schimb de replici a avut loc în Parlament între George Simion şi un parlamentar PNL.
  • Preşedintele Comisiei de Apărare, Pavel Popescu, este „o caricatură”, a spus Simion.
  • Liderul AUR se comportă ca un „separatist din regiunile Doneţk şi Luhansk”, a replicat Popescu.

Un nou schimb de replici în Parlament între George Simion şi un parlamentar PNL. Preşedintele Comisiei de Apărare, Pavel Popescu, este „o caricatură”, a spus Simion. Liderul AUR se comportă ca un „separatist din regiunile Doneţk şi Luhansk”, a replicat Popescu.

Este inadmisibil ca un om valoros cum este domnul Dumitru Coarnă să fie scos din Comisia de apărare, unde preşedinte este acea caricatură… Scoateţi profesioniştii din Comisia de apărare, mai ales în momente ca acestea”, a spus George Simion, după ce Dumitru Coarnă a fost înlocuit din Comisia de Apărare.

Preşedintele de şedinţă, Florin Roman, i-a cerut liderului AUR să aibă un limbaj civilizat.

Eu văd acest vot ca un pas înainte, trec de la o comisie prezidată de Pavel Popescu la o comisie prezidată de Dan Tănasă”, a spus şi Dumitru Coarnă, care a menţionat că este sancţionat de PSD pentru că a semnat contestaţia la CCR a Ordonanţei Prună şi că a votat în favoarea moţiunii simple împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu.

Preşedintele Comisiei de Apărare, deputatul Pavel Popescu, a anunţat că PNL va depune la Biroul Permanent o nouă cerere de sancţionare a lui George Simion.

Domnule Coarnă, în deplină onestitate, ca şi foşti colegi, pot să vă spun că ne va lipsi expertiza dumneavoastră la la Comisie şi nu suntem responsabili de deciziile partidului din care faceţi parte. (…) Este absolut inacceptabil ca un lider al unui partid din Parlamentul României să se comporte asemenea unui separatist din regiunile Doneţk şi Luhansk, este inacceptabil ca un coleg să vină, deci în fiecare zi de 20-30 de ori pe zi, la acest microfon să-şi jignească colegii să-i îmbrâncească, indiferent din ce partid fac parte”, a punctat Popescu.

The post Jigniri în Camera Deputaţilor între George Simion şi un parlamentar PNL appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code