Flux-stiri

Joe Biden a anunțat autorizarea unui nou ajutor militar de 800 de milioane de dolari pentru Ucraina

  • Președintele american Joe Biden a declarat joi că a autorizat un nou ajutor militar de 800 de milioane de dolari pentru Ucraina.
  • El a precizat că noul pachet va include artilerie grea, 144.000 de cartușe și drone tactice.

Președintele SUA, Joe Biden, a anunțat joi acordarea de asistență suplimentară pentru securitatea Ucrainei, în contextul în care administrația sa încearcă să consolideze forțele țării care luptă împotriva invaziei Rusiei.

Astăzi, anunț 800 de milioane de dolari pentru a spori în continuare capacitatea Ucrainei de a lupta în est, în regiunea Donbas”, a declarat Biden din Roosevelt Room de la Casa Albă, adăugând că noul pachet va include artilerie grea și drone, alături de muniție.

El a precizat că noul pachet va include artilerie grea, 144.000 de cartușe și drone tactice.

Este atât de clar pentru întreaga lume acum. Acum [Rusia] a lansat și și-a reorientat campania pentru a cuceri noi teritorii în estul Ucrainei, iar noi ne aflăm acum într-o fereastră critică de timp în care vor pregăti terenul pentru următoarea fază a acestui război”, a declarat, joi, președintele Biden.

SUA și aliații săi „se mișcă cât mai repede posibil” pentru a furniza arme forțelor ucrainene pentru a-și apăra țara.

The post Joe Biden a anunțat autorizarea unui nou ajutor militar de 800 de milioane de dolari pentru Ucraina appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code