Flux-stiri

Joe Biden, după ce democrații au avut rezultate mai bune decât se așteptau în alegeri: A fost o zi bună pentru democrație”

Președintele american Joe Biden, încurajat de rezultatele preliminare ale alegerile de la jumătatea mandatului în care democrați au avut rezultate mai bune decât se așteptau, a declarat miercuri că ziua alegerilor de marți a fost bună pentru democrație, dar rezultatele au arătat că americanii au rămas frustrați.

„A fost o zi bună, cred, pentru democrație”, a declarat Biden reporterilor la Casa Albă.

Republicanii au obținut câștiguri modeste în alegerile de la jumătatea mandatului din SUA și este probabil să preia controlul Camerei Reprezentanților, dar controlul Senatului depinde de trei curse în care voturile încă se numără.

Biden a declarat că este pregătit să lucreze cu republicanii.

„Poporul american a arătat clar, cred, că se așteaptă ca republicanii să fie pregătiți să lucreze și cu mine”, a spus el.

Biden a spus că se va opune cu dreptul său de veto inițiativelor de a adopta o interdicție națională a avortului și de a reduce de taxele pentru cei bogați, două propuneri politice pe care republicanii le-ar putea urmări.

El a spus că, atunci când se va întoarce dintr-o călătorie în Asia, îi va invita pe liderii democrați și republicani la Casa Albă pentru a discuta despre prioritățile viitoare.

The post Joe Biden, după ce democrații au avut rezultate mai bune decât se așteptau în alegeri: A fost o zi bună pentru democrație” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 13 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code