Flux-stiri

Joni Mitchell își retrage muzica de pe Spotify

Joni MitchellJoni Mitchell

  • Aceasta urmează exemplul lui Neil Young, care a protestat împotriva Spotify că a transmis informații false despre vaccin.
  • Printr-un comunicat de pe site-ul său, Mitchell a anunțat că își va retrage toată muzica de pe Spotify.
  • Serviciul oferă și un podcast al lui Joe Rogan prin care spune că nu crede în vaccinuri și se tratează cu alte medicamente.

Cântăreața și compozitoarea canadiană Joni Mitchell a anunțat că își va retrage muzica de pe Spotify, urmând exemplul lui Neil Young, care a protestat împotriva popularului serviciu de streaming care a dat glas dezinformărilor despre vaccinurile COVID-19.

Mitchell a acționat în urma anunțului făcut miercuri de Spotify și de Young, potrivit căruia platforma îi va elimina muzica, ca urmare a obiecției sale față de faptul că melodiile lui sunt difuzate pe același serviciu care oferă un podcast al lui Joe Rogan, un sceptic proeminent în ceea ce privește vaccinurile anti-COVID.

Am decis să îmi retrag toată muzica de pe Spotify”, a declarat Mitchell în comunicatul publicat pe site-ul său. „Oamenii iresponsabili răspândesc minciuni care costă viețile oamenilor. Sunt solidară cu Neil Young și cu comunitățile științifice și medicale globale în această problemă”.

La începutul săptămânii, Young a postat pe site-ul său o scrisoare adresată managerului său și casei sale de discuri în care cere ca Spotify să nu-i mai difuzeze muzica, scriind: „Îl pot avea pe Rogan sau pe Young. Nu pe amândoi”. Scrisoarea a fost ulterior ștearsă de pe site.

Rogan este gazda celui mai bine cotat podcast de pe Spotify. Rogan, care și-a început cariera ca actor de comedie, a stârnit mult timp controverse cu opiniile sale despre pandemie, mandatele guvernamentale și vaccinurile COVID-19. Rogan a pus la îndoială necesitatea acestor vaccinuri în emisiunea sa și a declarat că a folosit ivermectină, un medicament antiparazitar care nu are niciun beneficiu dovedit împotriva COVID-19.

The post Joni Mitchell își retrage muzica de pe Spotify appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code