Flux-stiri

Judecătorii din Bulgaria au decis extrădarea Elenei Udrea în România

  • Decizia nu este definitivă și poate fi atacată.
  • În cursul săptămânii trecute, Curtea de Apel din Sofia a decis ca Elena Udrea să rămână, în arest preventiv, în Bulgaria până se va lua o decizie în procesul privind extrădarea.
  • Aceasta a încercat, atunci, să îi convingă pe magistrații bulgari să o lase în arest la domiciliu, motivând că este bolnavă și a închiriat o locuință în Bulgaria.

Elena Udrea va fi predată autorităților din România, au decis, marți, judecătorii din Bulgaria. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată.

Judecătorii din Bulgaria au decis, marți, că Elena Udrea poate fi extrădată.

Fostul ministru român poate ataca decizia în termen de cinci zile, iar contestația se va judeaca la Curtea de Apel din Sofia.

În cursul săptămânii trecute, Curtea de Apel din Sofia a decis ca Elena Udrea să rămână, în arest preventiv, în Bulgaria până se va lua o decizie în procesul privind extrădarea.

Fostul ministru a încercat, atunci, să îi convingă pe magistrații bulgari să o lase în arest la domiciliu, motivând că este bolnavă și a închiriat o locuință în Bulgaria.

Elena Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare, cu executare, în dosarul Gala Bute. Decizia aparține Înaltei Curți de Casație și Justiție și este definitivă.

Polițiștii nu au găsit-o pe Elena Udrea la domiciliu pentru a pune în executare mandatul de arestare. Ca urmare, autoritățile române au început procedurile și Udrea a fost dată în urmărire generală.

Ulterior, ea a fost depistată pe teritoriul Bulgariei aproape de granița cu Grecia. Fostul ministru român a fost reținut în baza unui mandat al procurorului bulgar.

The post Judecătorii din Bulgaria au decis extrădarea Elenei Udrea în România appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code