Flux-stiri

Leo Messi a câștigat „Balonul de Aur”. Este a opta oară când a fost desemnat cel mai bun fotbalist al planetei. Cine a câștigat marele premiu pentru categoria feminină

  • Leo Messi a câștigat pentru a opta oară premiul pentru cel mai bun fotbalist al planetei.
  • În anul 2006, Messi a câștigat pentru ultima dată „Balonul de Aur”.
  • Aitana Bonmati a câștigat „Balonul de Aur” feminin.

Așteptarea a luat sfârșit, iar acum este oficial că Lionel Messi este câștigătorul „Balonului de Aur 2023”. Starul Argentinian și membrul Inter Miami a dus luni seara de la Paris premiul masculin, în timp ce mijlocașul Barcelonei a primit premiul feminin.

Leo Messi a fost ales pentru a opta oară în cariera sa. Triumful său la Cupa Mondială din Qatar din 2022 nu numai că a pus un semn de exclamare pe o carieră de neuitat, dar, realist vorbind, l-a catapultat din nou în cursa pentru trofeul „Balonul de Aur”.

Aitana Bonmati a luat „Balonul de Aur” feminin

În ciuda faptului că a fost depășit de Erling Haaland în sezonul trecut, performanțele individuale ale lui Messi remarcate, iar mulți fani au prezis că va câștiga premiul.

Aitana Bonmati este oficial cea mai bună fotbalistă din lume și a luat acasă „Balonul de Aur” al anului 2023. Mijlocașul Barcelonei s-a bucurat de un an spectaculos, în care a ridicat și Cupa Mondială feminină cu Spania. Ea a marcat 19 goluri în 37 de apariții pentru echipa sa.

Citește și:

The post Leo Messi a câștigat „Balonul de Aur”. Este a opta oară când a fost desemnat cel mai bun fotbalist al planetei. Cine a câștigat marele premiu pentru categoria feminină appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 59 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code