Flux-stiri

Jurnalistul Benjamin Hall, rănit într-un atac al artileriei rusești în Ucraina, a părăsit țara și se află în proces de recuperare

  • Corespondentul britanic Benjamin Hall se recuperează într-o locație nedezvăluită, după ce a fost grav rănit în urma unui atac al trupelor ruse în Ucraina.
  • În același atac din Ucraina au murit însă doi jurnaliști, care lucrau, de asemenea, pentru Fox News.
  • Cameramanul irlandez Pierre Zakrzewski, în vârstă de 55 de ani, și producătorul ucrainean Oleksandra Kuvshynova, în vârstă de 24 de ani, au murit în atacul de luni din Horenka, un sat din afara Kievului.

Jurnalistul britanic Benjamin Hall, care a fost grav rănit într-un atac al artileriei rusești în Ucraina, suferind răni grave la picioare, a părăsit țara „într-o dispoziție bună” pentru a-și continua recuperarea într-o locație nedezvăluită.

Vestea a fost împărtășită, într-un memoriu personalului, de către directorul executiv al Fox News Media, Suzanne Scott, care a spus că Hall, în vârstă de 39 de ani, corespondentul departamentului de stat al canalului, este treaz și receptiv.

Ben este alert și bine dispus. El este tratat cu cea mai bună grijă posibilă din lume și suntem în contact strâns cu soția și familia lui. Vă rugăm să continuați să-l păstrați în rugăciunile voastre”, a scris Scott.

În același atac din Ucraina au murit însă doi jurnaliști, care lucrau, de asemenea, pentru Fox News.

Cameramanul irlandez Pierre Zakrzewski, în vârstă de 55 de ani, și producătorul ucrainean Oleksandra Kuvshynova, în vârstă de 24 de ani, au murit în atacul de luni din Horenka, un sat din afara Kievului.

The post Jurnalistul Benjamin Hall, rănit într-un atac al artileriei rusești în Ucraina, a părăsit țara și se află în proces de recuperare appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code