Flux-stiri

Kanye West este criticat pentru că a folosit imaginea unei maimuțe jupuite în noua melodie

kanye-west-melodiekanye-west-melodie

  • PETA aduce critici contra lui Kanye West pentru că a utilizat acea imagine în prezentarea noii melodii.
  • Acesta a folosit imaginea unei maimuțe jupuite pentru a-și introduce noua melodie.
  • Cântecul rulează deja pe platformele de muzică.

O organizație americană pentru drepturile animalelor, PETA (People for the Ethical Treatment of Animals), a ridicat obiecții cu privire la utilizarea de către Kanye West și The Game a unei imagini cu maimuțe jupuite pentru promovarea noii lor melodii.

Joi, pe data de 13 ianuarie, pe rețelele de socializare, artiștii au prezentat o figură ciudată (aparent o maimuță) pentru a-și prezenta noua piesă. Autorul melodiei Flashing Lights și-a legendarizat postarea: „MY LIFE WAS NEVER EASY”.

Cu toate acestea, arta deranjantă a fost pusă sub semnul întrebării de către președintele fundației, Ingrid Newkirk, care a declarat pentru Billboard: „Fotografia amintește de maimuțele pe care PETA le-a găsit, uneori capete, alteori mâini, alteori întregul corp, în piețele de carne din întreaga lume și arată clar că, atunci când îndepărtezi blana, nu ai cum să nu observi că acolo este o persoană”.

„Sunt primate semene și nu ne aparțin pentru a abuza de ele în niciun scop – nici în laboratoare, nici în grădinile zoologice stradale, nici în filme, nici în piețele de carne”, a adăugat Newkirk.

Între timp, cântecul respectiv creează deja rumoare pe rețelele de socializare, întrucât internauții susțin că îl amenință pe Pete Davidson, iubitul soției înstrăinate a lui West și al lui Kim Kardashian, Pete Davidson.

Imaginea (extrem de grafică) înfățișează o maimuță jupuită pe un fundal roșu-sânge, fotografiată inițial de Nick Knight.

The post Kanye West este criticat pentru că a folosit imaginea unei maimuțe jupuite în noua melodie appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code